Suveræne højttalere fra Boston Acoustics

Boston Acoustics er en verdenskendt producent af innovative højttalere af høj kvalitet. Virksomheden blev grundlagt i 1979 med det formål netop at levere høj kvalitet og god værdi for pengene. I over tre årtier har Boston Acoustics arbejdet målrettet mod at levere de bedste løsninger og lyd i verdensklasse. Boston Acoustics leverer avancerede, brugervenlige produkter og fantastisk lydkvalitet for pengene.

Målet med designet er at levere den velkendte lydkvalitet og smukt design i moderne stil til en fornuftig pris. Kabinettet er i højglansfinish og ridsefast design med magnetisk gitter. Boston Acoustics højttalere passer til alle typer hjem. De fås i en række forskellige størrelser, men fælles for dem alle er, at man til en absolut rimelig pris får et produkt af høj kvalitet, der ser godt ud i stuen, og som leverer rigtig god lyd.

højttalere fra boston

Kunder elsker Boston Acoustics højttalere

Den høje kvalitet giver begejstrede anmeldere og glade kunder verden over. Højttalerne kan kombineres med kvalitetsforstærkere uden at falde igennem rent lydmæssigt, hvilket betyder, at de kan bruges af både de almindelige musikglade forbrugere, men også den mere nørdede lydentusiast.

Den mindste højttaler i A-serien er den lille A23, som er let at håndtere og kan passe ind alle steder. Den kan også hænges op på væggen, og man kan bruge den til at bygge et surround-system med. Prisen er til at gå til, og for sin beskedne størrelse leverer den lille højttaler en rigtig god lyd.

Går man en størrelse op, finder man Boston Acoustics A25, som også er en ganske kompakt højttaler, der ikke kræver meget plads, og som også kan hænges på væggen. Den har det samme magnetiske gitter som de øvrige modeller, hvilket betyder, at det kan tages af, og gør man det, leverer højttaleren en endnu bedre lyd.

Boston Acoustics højttalerne står for høj kvalitet

Boston Acoustics bygger deres højttalere af kvalitetsenheder, og de bruger avanceret teknologi i deres produkter for at opnå den bedste tænkelige lyd. De anvender blandt andet en helt særlig teknologi, der kaldes Deep Channel Design, forkortet DSD, som betyder, at højttalerne kan levere mere bas, mens forstærkeren leverer samme effekt.

Det handler alt sammen om at opnå den bedst balancerede lyd i hele frekvensområdet. Det klarer Boston Acoustics med deres palette af højttalere i forskellige størrelser, som alle er veldesignede og leveres i høj kvalitet. Det er højttalere, der lydmæssigt tåler sammenligning med mange andre højttalere, som sælges til langt højere priser.

Som navnet antyder blev virksomheden etableret i Boston, USA, og forstaden Peabody er også i dag det primære hjemsted for produktionen af deres højttalere. I dag er virksomheden ejet af Denon og Marantz, men formålet om at skabe kvalitetshøjttalere, der er til at betale, er der ikke ændret på.